Juridisch advies omtrent familierecht

Het personen- en familierecht is de verzamelnaam voor alle zaken die betrekking hebben op individuele personen en de verhoudingen binnen een familie. Dit recht is dus vrij breed en omvat naast echtscheidingen, alimentatie en omgangsregelingen ook zaken die betrekking hebben op onder andere het toezicht van minderjarigen, gerechtelijke vaststelling van het vaderschap en gezagskwesties.

Heeft u in Leeuwarden juridische hulp nodig bij een familierecht zaak? Of het nu gaat om een scheiding, boedelverdeling, een ondertoezichtstelling of bijvoorbeeld erkenning van het vaderschap; een van onze advocaten staat u graag bij. Familierecht zaken hebben betrekking op verhoudingen en relaties binnen een gezin of familie en zijn daarom vaak emotionele kwesties. Objectieve juridische begeleiding kan dan in veel gevallen zeer nuttig zijn.

Meerdere rechtsgebieden

Advocatenkantoor Leeuwarden is niet alleen gespecialiseerd op het gebied van personen- en familierecht, maar kan u ook van dienst zijn binnen vele andere rechtsgebieden, zoals arbeidsrecht, ambtenaren- en onderwijsrecht, strafrecht, ondernemingsrecht en insolventierecht. Binnen elk van deze rechtsgebieden hebben wij de juiste specialisten in huis.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of wilt u direct in contact komen met een deskundige advocaat? Stel uw vraag via ons contactformulier of bel vrijblijvend via 058 - 799 90 74.